Op welke manier kan ik bij Laurs retail betalen?

Laurs retail heeft met het online betalen de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan.
Wij hebben geen inzicht in uw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden
gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Hiervoor word gebruik gemaakt van zeer geavanceerde
encryptietechnologieën zodat uw privacy is gewaarborgd.

Uw bestelling kunt u bij Laurs retail op de volgende manieren betalen:

  1. – iDeal
  2. – Achteraf betalen met Billink (ook voor bedrijven en scholen e.d)
  3. – Bancontact (België)
  4. – Vooraf overmaken/overschrijven met uw eigen bank.

*Bestellingen dienen vooraf betaald te worden, en worden verwerkt zodra de betaling bij ons
  zichtbaar is. (met uitzondering van Billink)
*Betaalt u met iDeal dan is de betaling direct zichtbaar bij ons.

iDeal:
Met het online bankieren door middel van iDeal maken wij gebruik van de “paymentprovider” Mollie B.V.
in opdracht van Laurs retail. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling regelen via uw eigen bank. U rekent af in uw veilige en vertrouwde internet betaalomgeving. Voor deze online betaling rekenen wij géén extra kosten. U ontvangt, na een geslaagde betaling, van ons een e-mail met bevestiging van ontvangst van betaling. Nu is deze e-mail, samen met de e-mail van uw bestelling, het betalingsbewijs, zeg maar kassabon.
Let op! Deze e-mail zou in de spam terecht kunnen komen!

Achteraf betalen via Billink:
Als u kiest voor achteraf betalen gaat die betaling via Billink B.V. U kunt kiezen voor achteraf betalen tot een bedrag van 400,-. Zij regelen voor ons de achteraf betalingen met u.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst met de betaalmethoden “achteraf betalen – Billink” krijgt u van Billink, als uw credit check geaccepteerd is, een e-mail met daarin de procedure voor het betalen. Mocht u niet voor achteraf betaling geaccepteerd worden krijgt u gelijk de mogelijkheid uit 1 van de andere betaalmogelijkheden te kiezen. Daarnaast krijgt u ook van Laurs retail een e-mail met de ontvangstbevestiging van uw bestelling (alleen als u door Billink akkoord bent bevonden voor achteraf betaling). Na verzending van uw bestelling krijgt u van Billink een E-factuur met daarin verdere betaalinstructies. U betaalt aan hen en bent de betaling van de factuur ook aan hen verschuldigd.
Belangrijk! Als u kiest voor achteraf betalen met Billink is het niet mogelijk een ander afleveradres te kiezen dan het factuuradres!

Bancontact:
Met de online betaalmethode van Bancontact kunnen onze Belgische gasten gebruik maken van onze
webwinkel. U betaalt in de veilige betaalomgeving van Bancontact en uw betaling is voor ons direct zichtbaar.

Vooraf overmaken/overschrijven met uw eigen bank:
Nadat u een bestelling bij ons heeft gedaan en de keus heeft gemaakt “overmaken/overschrijven met eigen bank” als betaalmogelijkheid, ontvangt u een e-mail met uw bestelling en daarna een e-mail met de bevestiging dat u zelf het bedrag gaat overmaken. In deze e-mail leest u dat het verschuldigde bedrag binnen 2 werkdagen op onze rekening moet staan en naar welk rekeningnummer u het bedrag kunt overmaken/overschrijven.
Vermeld altijd uw naam en factuur/bestelnummer, anders kunnen we uw betaling niet koppelen
aan uw bestelling en kunnen we hem niet verwerken.Als het gehele bedrag door ons ontvangen is krijgt u van ons een e-mail met de bevestiging dat wij de betaling wel of niet hebben mogen ontvangen. Deze vorm van betalen neemt ca. max 3 werkdagen in beslag. De betaling dient u binnen 2 werkdagen te voldoen anders zal na 4 werkdagen de bestelling worden geannuleerd.

Let op! Vermeld altijd uw naam en factuur/bestelnummer, anders kunnen we uw betaling niet koppelen aan uw bestelling en kunnen we hem niet verwerken!

Terug naar Home

Let op! Door ons verstuurde e-mails zou in de spam terecht kunnen komen!

Al onze prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten.